Her finder du et lille udpluk

af vores selskabmenuer, buffeter, konfirmationsmenu mv.

Finder du ikke lige den menu du ønsker, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud!

Konfirmations menu 2024 ud af huset


Vi har anrettet forret og desserten til jer, alt I skal gøre er at skære kødet, sætte maden på bordet og nyde festen. 

 

- Forret -

Bistroens rejecocktail m/ avocadocreme

Stegte tigerrejer, edemame, kinaradisse,

sesam, syltet ingefær, spidskål.

Hertil rejechips

 

Hovedret – Buffet

Langtidsstegt okse

Vitello tonnato (Kalv med tunsauce)

Glaseret unghane

Mac N´cheese

Kartoffelsalat med løvstikke

Tzaziki med saltet agurk

Grov cæsarsalat med kål, crouton og Parmesan

Surdejsbrød

 

Dessert – Citronfromage i nye klæder

Marengs, sommerfugle,

perler, hvid chokolade.



2 retter 289,-

3 retter 345,-


Ovenstående menu tilbydes både i og ud af huset.

Vi tilbyder gerne levering.

Nedenstående menuer tilbydes både som 2 eller 3 retters.

Forretter og desserter kan evt. kombineres med buffet.

Vores buffeter anbefales til forsamlinger over 15-20 pers.


-    Priser pr. kuvert    -

2 retter fra 279,-

3 retter fra 369,-

Forårsmenu


- Forretter - 

Forårstartelet med rejer og fiskesoufflé i cremet sennepssauce samt grønne sager.

*******

Grillet asparges med sauce grebiche, kørvel og citrus.

TILVALG: Jomfruhummer

*******

Rørt oksetatar med ramsløg, syltede sennepskorn, ristet rug og karse. 


- Hovedretter - 

Langtidsstegt grissebasse med ramsløgssauce, knuste lammefjordskartofler med sennepskorn, brunet smør og friske krydderurter. 

*******

Lammemørbrad med grillet grønt, forårssauce og kartoffeltærte med estragon. 

*******

Sprængt kalv med peberrodscreme, stegte rødder og lammefjordskartofler med krydderurter.


- Dessert -

Rabarbertærte med hvid chokolade, sprøde tuille og kærlighed.

*******

Trøffelbrie med glaserede nødder og knækbrød.

*******

Rarbarbertrifli i nye klæder med creme, knas og kærlighed.

Sommermenu

- Alle forretter serveres med hj.bagt surdejsbrød.


- Forretter -

Vesterhavsfisk rørt med friske urter, citronmayo og tomater fra Stine og Niels. Hertil sprød rug og sylterier.

*******

Mosaik af sommerporre med bearii caviar samt creme ognion.

*******

Rørt oksetatar med tomat, løvstikkeolie, røget æggeblomme, boghvede, karse, tomat emulsion og rød melde.


- Hovedretter - 

Glaseret svineskank med nye danske kartofler, lammefjordsgrønt, kraftig skysauce tilsmagt med limeblade.

*******

Stegt fisk fra torvet med nye kartofler, spæde sommer grønt og beurre blanc (hvidvinssauce pisket med smør).

*******

Langtidsstegt kalv med rosmarinsauce, grillet ufo-squash og vild sommerkål.

Hertil nye danske kartofler i smør.

- Desserter -

Rødgrød med fløde, strøsukker og bronze fennikel.

*******

Nye danske jordbær med koldskåls panna cotta, hyldeblomst og knas.

*******

Sommerfromage med syrlig kompot, krystalliseret chokolade og sprøde tuille.


Vintermenu


- Forretter - 

Nordisk hummertartelet

Sprødbutterdej med jomfruhummer, selleri og cremet hummersauce.

*******

Rørt oksetatar med variation af rødbede hertil fedtegrever og tranebær med løgmayo.

*******

Bistroens vitello tonnato

Stegt kalv med tunsauce, sprøde kapers og syltede løg. 


- Hovedretter -

Farseret vagtel med trøffelsauce, cremet kartoffel med brunet smør, vintergrønt og sylterier.

*******

Helstegt kalvefilet med gratineret kartoffel, stegte rødder, sennepskorn og sauce espagnole med limeblade. 

*******

Ølbraiseret svineskank med grov kartoffelkompot, jordskokker, selleri, beder, løvstikke og timian.


- Desserter - 

Karamelrand i nye klæder med saltkaramel, solbær og kaffe. 

*******

Chokoladetærte med variation af mousse, ganache og hengemte kirsebær.

*******

Bistroens pandekage med appelsinmousse, "pistacie müsli" og bronze fennikel.

Efterårsmenu

- Alle forretter serveres med hj.bagt surdejsbrød.


- Forretter -

Cremet italiensk burrata med soltørrede tomater, rucolapesto, kerner og olivenolie.

*******

Svampetartelet med pancetta, syltede bøgehatte og skovens urter.

*******

Cerviche af torsk med havtorn, løvstikke og kapersmayo.


- Hovedretter -

Langtidsstegt grissebasse i spanske klæder, hertil patatas bravas, pepper de padrons, grillet citron og smage fra middelhavet.

*******

Trøffelfarseret unghane med skovsvampe, hønsevelouté, gratineret lammefjordskartoffel og persille.

*******

Helstegt kalvefilet med rødvinssauce, confiterede kartofler, rødder og friske krydderurter.


- Desserter -

Bistroens KhaluaMizu med chokoladecreme, blodappelsin og ladyfingers.

*******

Tærte med syltet havtorn, græskar og kaffemousse.

*******

Æbletrifli med sherry, knas og vaniljecreme.


Forårsbuffet


Grissebasse med øl og honning

Helstegt kalvefilet med citrontimian 

Kartoffelsalat med ramsløg og kærlighed

Smørkogt lammefjordsgrønt

kalvesauce med sennepskorn

2 blandede salater efter sæson

Hj.bagt surdejsbrød.


Pris fra 259,- pr. kuvert

Sommerbuffet


Sommergris med hyldeblomst og hvedeøl

Langtidsstegt okse med estragon

Bistroens sauce verde

lune nye kartofler med oliven, piment, squash

Nye kartofler med løvstikkemayo

2 blandede salater efter sæson

Hj.bagt surdejsbrød.


Pris fra 259,- pr. kuvert

Efterårsbuffet


Langtidsstegt okse med hvidløg og rosmarin

Confiteret kylling i frikassé med jordskok og citrontimian.

Kartoffelkompot rørt med søde kartofler

Lammefjords Fritatta

Sauce Espagnole med trøffel

2 blandede salater efter sæson

Hj.bagt surdejsbrød.


Pris fra 259,- pr. kuvert

Vinterbuffet


Italiensk okse i marsala

Kartoffelkompot med brunet smør

Varmrøget kylling, cremede svampe og parmesan

confiteret vintergrønt

Sauce med rosmarin og oksesky

2 blandede salater efter sæson

Hj.bagt surdejsbrød.


Pris fra 259,- pr. kuvert

Bistroens tapas


- min. 4 kuverter


Vores tapasserveringer kommer anrettet i små bambusbåde eller skåle, klar til at sætte på bordet eller buffeten.



2 slags fisk/skaldyr


3 slags kødservering


2 slags vegetarisk


1 servering af kokkens overraskelse


1 blandet salat efter sæson


2 ost m/ sødt og kærlighed


Hj.bagt surdejs brød


Inden for disse rammer sammensættes menuen af sæsonens friske råvarer.


250,- pr kuvert


Ønskes der en dessert, kan dette tilkøbes for 69,- pr. kuvert.


frit valg:

Citronfromage i nye klæder med marengs og hvid chokolade.


Creme karamel med citrus og knas.


Chokoladedrøm med kage, mousse og tuille. 


Bistroens

klassiske platte

189,- pr. kuvert.


Vesterhavsfisk med karse

Gl.dags modnet sild m/ karryreme

Hansen lune frikadelle m/ surt

Sæsonens tartelet m/ fjærkræfyld

Ost m/ sødt og knækbrød

Rugbrød og smør.


- Tilbydes kun i huset

2 retter

ink. kaffe og kage

325,- pr. kuvert.


- Forret -

Vesterhavsfisk rørt med urtemayo toppet med syltede sennepskorn og karse. Hertil surdejsbrød.


- Hovedret -

Braiseret gris i lokale klæder serveret med kraftig sauce, rødder fra Lammefjorden og vilde urter.


- TIlbydes kun i huset