Varme drikke

Cappuccino


Caffe Latte

Americano

Espresso

Kakao

The

Irish coffee 

2/4cl

42,-

45,-

42,-

35,-

48,-

35,-

69/89,-

Alkoholfri drikke 

Sodavand fl

Sport-Cola

39,-

39,-

Filtreret isvand 50cl

med eller uden bobler

Møn økologisk saft

25,-

39,-

Fåes i 3 varianter

Rabarber  

Æblemost 

Hyldeblomst 

Fadøl - Møn bryghus

Kong Asgers Hvede 4,7%


Klintholm IPA 

5,5%


Dronning Fanes Brown Ale 5,3%

Grønjægers Pilsner 4,5%


Møn Stege Rød klassik 5,2%


0,35 cl  59,-

0,45 cl 72,-

Alkoholfri øl - 0,5%

Damsholte India Pale Ale Øko alkoholfri 0,5%

65,-

Magleby Klassisk

Øko alkoholfri 0,5%

65,-

VELKOMST & DRINKS


Limoncello Odsherred cocktail 69,-

Det bedste fra Nordic Soil Destilleri Lammefjorden! Citrus og bobler, det er smagen af sol og sommer i Odsherred.

 

Gin & Tonic 69,-

Klassikeren som aldrig går af mode.

 

Gin Hass 69,-

Den friske smag af sommer fornægter sig ikke! Masser af citrus og mango, gør sig perfekt som velkomst!

 

Gin Fresa limón 69,-

Jordbær og citronsodavand i

duet med gin og rørsukker.

 

Prosecco, Savrano 69,-

Smagen er frisk og med en god fylde

som gør at vinen ikke virker så tør.                   

 

Bistroens Negroni 69,-

Saftevand for voksne, smagen af appelsin

og det nordlige Italien.

ITALIENSK HVIDVIN


Dogheria, Poderi dal Nespoli.

Drue: Pinot Bianco.

Klar strågul vin med grønlige reflekser. Duften er indtagende med noter af jasmin og citrusblomst. God balance og fin syre.

365,-

 

TYSK HVIDVIN

 

Thanisch “1648” Tradition, Mosel.

Drue: Riesling.

Vinen er lavet på 100% Riesling. Druerne kommer fra marker på stejle skråninger. 1648 Traditions er en tør Riesling og vinhusets bestseller.

355,-


SPANSK ORANGEVIN


Herencia Altés Orange/Trementin.

Drue: Garnatxa blanca.

Orangevin, også kendt som skin contact-vin eller amber-vin, er en ægte nyskabelse inden for vinverdenen. Med sin smukke ravfarve og unikke smagsprofil har orangevin vundet hjerterne hos vinelskere verden over.

Aromaer af salver, urter, planter og tørret appelsinskal.

365,-

 

OVERSØISK HVIDVIN

 

Honey Drop, Sydafrika.

Drue: Chardonnay.

Denne vin har en gul stråfarve i glasset. Modne tropiske noter komplimenteres af gult æble, appelsin og tørrede abrikoser bakket op af ristet vanilje og røget eg.

425,-

 

Indigo Eyes, Californien.

Drue: Chardonnay.

Klar, gylden vin. Udpræget californisk i udtrykket med noter af vanilje, ”golden delicious” æbler, saftig gul pære og lime. Mundfornemmelsen er fedmefuld og cremet. Fadpræget fornægter sig ikke.

455,-

 

 

LOKAL HVIDVIN

 

Sterling, Vejrhøj, Fårevejle.

Drue: Solaris.

Tør hvidvin. Gæret og lagret 11 måneder på egetræsfade. Fyldig og kompleks smag med duft af modent æble, en smule pære og friske fyrrenåle. God til fyldige fiske- og grønsagsretter og til lyst kød

399,-


FRANSK RØDVIN

 

Duberny, Ch. Regismont.

Drue: Merlot, Cabernet Sauvignon

Druetyperne Merlot og Cabernet Sauvignon mødes og skaber en udtryksfuld aroma med noter af solbær og mørk frugt. Smagen er smidig og rund, med gode tanniner.

355,-

 

Generation 1905, Rhône.

Drue: Grenache.

I glasset en dyb rubinrød farve. Duften er meget åben med noter af blommer, solbær og sødlig chokolade samt et strejf mokka og vanilie. Smagen er fyldig, tæt og med grenache druens karakteristika.

365,-

 

Côtes du Rhône, Dom. Chante Bise.

Drue: Syrah.

Dybrød i glasset. Dufter intenst af kirsebær med et likorøst touch. En vis lethed og friskhed understreget af en svagt bitter tone af blommeskal. Munden domineres af hindbærnoter.

395,-

 

Bourgogne, Domaine d'Ardhuy, Rouge.

Drue: Pinot Noir.

Farven er transparent rød. Vinen har frugtige aromaer af jordbær og kirsebær. Ualmindelig blød og letdrikkelig.

475,-

 

Châteauneuf-du Pape, Cuvée Classique, 2019.

Drue: Grenache.

Dyb mørkerød farve. Charmerende duft af mørke hindbær, tørrede krydderier, peber og en anelse tobak. Fyldig og koncentreret i munden med en tæt garvesyrestruktur.                           585,-


Bourgogne, Gevrey-Chambertin, Chanson, 2019.

Drue: Pinot Noir.

Mørk, dyb og tæt. Sødmefuld duft af blåbær og kakao i flot harmoni. Smagen er robust og bærsaftig. Dette er en vin, man får lyst til at drikke mere af. Lækker, vellavet og uhyre præcis. Går til fasan eller vildand, kylling og bløde oste.

995,-

ROSEVIN & BOBLER


Rosé, Herencia Altés, Spanien.

I glasset en meget lys, lakserosa farve hvilket afsløre den korte kontakt med skindet. En delikat, fin og kompleks aroma, med en let blomstret tone. En vin der kalder på sommer og sol!

325,-

 

Rosé, Premium Provence, Château Roubine Cru Classé, Frankrig.

Måske verdens bedste rosévin! Farven er sart rosa og tindrende klar. Livlig duft af blomster, mildt krydderi og røde bær. Smagen er helt tør med saftige indslag af jordbær, hindbær og melon.

395,-

 

Prosecco, Sovrano Brut Cantina Montelliana

Aromatisk duft af pære, æbler, lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør

249,-

 

Perlevin, Penning, Vejrhøj Fårevejle.

En en mousserende vin med forholdsvis lavt tryk. Den har en mild duft af æble og stikkelsbær. Vinen har en let sødme med en afbalanceret behagelig syre. Det er en let vin, hvor kulsyren er tilsat.

365,-

 

69 Blanc de Noirs, Champagne, Michel Gonet, 2018.

Charmerende og frugtig Champagne med en flot mousse. Duften er behagelig frisk, og byder på noter af blandt andet brioche, vanilje, og røde bær. Smagen er forfriskende.

595,-

 

FRANSK HVIDVIN


Brumes de Gascogne.

Drue: Colombard.

Lysgylden farve. Frugtig duft med dominans af citrus, grape, mango og fersken. Smagen er frisk, rund og let syrlig. Et lækkert, tørstslukkende glas til salater og lette retter med fisk og skaldyr.

355,-

 

Duberny, Regismont.

Drue: Chardonnay.

Dette blend har en glinsende gul farve i glasset. Duften er ekstremt aromatisk med delikate blomsternoter. Smagen er rund og fyldig. En sand fornøjelse at drikke. Perfekt til retter med fjerkræ, fisk, skaldyr eller en dejlig let sommersalat.

365,-

 

Blanck, Alsace.

Drue Pinot Blanc.

Vinen præsenterer en let gylden/grønlig farve. Duften er frisk og imødekommende med nuancer af hvide blomster, abrikos og lidt limefrugt. Smagen er liflig, fedmefuld og cremet. Nyd den sammen med fisk – gerne også de fede af slagsen – til lettere grillet kød, retter fra det asiatiske køkken

395,-

 

Pouilly Fumé.

Drue: Sauvignon blanc.

Skinnende og meget klar med et svagt grønligt skær. Ret rig duft af mandel, citrus og flint. Fyldig og læskende i smagen, som er lang og frugtig og slutter særdeles mineralsk. Egner sig til alle former for hvid fisk og skaldyr samt faste oste.

455,-


Petit Chablis, Louis Moreau.

Drue: Chardonnay.

Krystalklar i glasset med vibrerende forårsskær. Næsen emmer af delikat ung chardonnay-frugt med florale noter, grønne æbler, pære, saltet citrus og hvid fersken.

395,-

 

"Altenbourg", Alsace.

Drue: Gewürztraminer

Præcis og harmonisk duft, med noter af tørrede blomster, hvid peber og en antydning af røg. Vinen har en olieret struktur med smagsnoter af eksotiske frugter.

495,-

 

Bourgogne, Montagny, Premier Cru.

Drue: Chardonnay.

Lys gylden farve. En elegant duft med florale noter velafbalanceret med citrus og mineralitet. Meget ren frugt og en tæt struktur. Præcis og frisk, med en let stenet finish.

525,-


ITALIENSK RØDVIN


Prugneto, Romagna, dal Nespoli.  

Drue: Sangiovese.                  

Ofte kaldet den ”Den lille Brunello”. Tæt rubinrød, med et violet skær. Duften er intens af friske kirsebær, jordbær og hindbær tilsat noter af kaffe, ristet brød og vanilje.                   

365,-

 

d'Asti, Damilano.

Drue: Barbera.

Rødviolet i glasset. Indtagende duft af friske røde bær og urter. I munden fornemmes nuancer af kirsebær og ribs. Vinen er mellemfyldig med god syre og en blød, frugtig eftersmag.

385,-

 

Barolo “Ginestra” Cru 2018.

Drue: Nebbiolo.

Flot granatrød vin med både balsamiske og mineralske toner. Dufter af kirsebær, ribs, violer og lakrids. Smagen er fyldig, krydret og elegant. En meget stor barolo med en flot struktur og et langt liv foran sig. Bør nydes til dyrevildt og kraftige retter med oksekød og trøfler.

595,-


SPANSK RØDVIN

 

Cupatge, Herencia Altés, Terra Alta, ØKO.

Drue: Grenache.

I glasset en dyb rød farve. Duften er sødmefyldt med noter af blomme og blåbær. Smagen er fyldig med dejlig krydring af peber og frugtig eftersmag.

355,-

 

El Valiente, Valdaya.

Drue: Temparillo.

Duften er intens, med noter af mørke kirsebær, peber og tobak. Smagen er mediumfyldig, lidt kant, men stadig flot elegant og frugtig.

455,-

 

PORTUGISISK RØDVIN

 

Touriga national, Quinta de la Rosa, Tinto.

Drue: Touriga national

Mørk rubinrød. Dufter af vilde hindbær, urter og lakrids. Smagen er kraftig, lettere mineralsk med drys af hvid peber. En magtfuld nuanceret vin.

435,-

 

OVERSØISK RØDVIN

 

Indigo Eyes, Californien.

Drue: Zinfandel.

Mørk og krydret sag, som helt bevidst er holdt i en stil, der undgår de jammy og sødladne toner. Duft og smag har indslag af tranebær, jordbærkompot, blåbær, hindbær. En let eftersmag af fadlagringen.

395,-

 

“Bobby”, Soho Winery, New Zealand.

Drue: Pinot Noir.

Smuk rød farve. Kirsebær, hindbær, vanilje og lidt. Saftig smag med en dejlig mild og rund bærfrugt og en silkeblød afslutning.

425,-